Meer resultaten voor reclamespot

reclamespot
Trump lanceert opvallende reclamespot om zichzelf te promote. De Standaard.
Trump lanceert opvallende reclamespot om zichzelf te promoten. 01/05/2017 om 1332 door avh. De Amerikaanse president Donald Trump lanceert een reclamecampagne van 15 miljoen dollar. In die reclamespot worden verschillende verwezenlijkingen van Trumps eerste honderd dagen als president in de verf gezet. Zo hoopt het campagneteam van Trump dat achter de campagne aan zit de Amerikanen te overtuigen dat Trump Amerika weer groot maakt. In de spot geeft Trump opnieuw een stevige sneer naar de media.
Radiospots maak je reclamespot volgens de regels van de kunst DK Vision.
Ook een succesverhaal bouwen. Ook een succesverhaal bouwen. Radiospots maak je reclamespot volgens de regels van de kunst. Een zondvloed aan radiospots. Dat is wat elke luisteraar dagelijks te verwerken krijgt. Welke tips tricks kan je toepassen om een radiospot succesvol te maken? De mensen houden van humor. Maar humor hoeft niet grappig te zijn voor iedereen. Als je in de smaak van iedereen wil vallen zal je humor snel flauw zijn. En als je humor flauw is is je merk of winkel ook flauw. Weet dat niet iedereen dezelfde humor kan appreciëren. Herhaal je product of merknaam.
Lanceer je reclamespot in de cinema.
Grootse reclame hoort thuis op een groot scherm. Wil je jouw reclamespot in de cinema zien? Bij Kinepolis Business tonen we jouw reclamespot op het grote scherm.
Alles over reclamespot Humo The Wild Site.
Humor Amerikaanse advocaat komt met waanzinnige reclamespot filmpje 139. Actua Apple geeft autisme een stem filmpje 161. Filmpjes Geestige spot voor de Olympische Winterspelen Gay Mountain 23. Filmpjes Channing Tatum imiteert JCVD-split 348. Filmpjes Hilarische reclamespot tegen rijden onder invloed in Nieuw-Zeeland 164. Fiat maakt rapsong over het moederschap filmpje 127. Filmpjes Buttery flaky crust 168. Hoe faken mannen emoties? Filmpjes De drie beste reclamespots van 2012 137.
United Airlines fck you Jimmy Kimmel bedenkt nieuwe reclamespot voor vliegtuigmaatschappij United Airlines onder vuur De Morgen.
Zine Interview foto lifestyle. United Airlines onder vuur. United Airlines fck you Jimmy Kimmel bedenkt nieuwe reclamespot voor vliegtuigmaatschappij. Wij zijn United Airlines. U doet wat we zeggen en wanneer we het zeggen en er zal geen probleem zijn. Capiche Een dag nadat beelden van een bebloede man viraal gingen die van een overboekt vliegtuig gesleurd werd heeft tv-presentator Jimmy Kimmel uitgepakt met een parodie-advertentie voor de luchtvaartmaatschappij. Lees later Deel op Facebook Tweet op Twitter Mail. Deel op Whats app. Het incident deed zich zondag voor op een vliegtuig van United Airlines.
Pepsi trekt omstreden reclamespot met Kendall Jenner opnieuw in Metro.
Pepsi trekt omstreden reclamespot met Kendall Jenner opnieuw in. Pepsi trekt omstreden reclamespot met Kendall Jenner opnieuw in. De Amerikaanse frisdrankengigant Pepsi heeft een reclamespotje met reality-ster Kendall Jenner geschrapt nadat het een storm van kritiek had ontlokt. In het filmpje sluit Jenner zich aan bij een demonstratie waarna ze onder luid gejuich een blikje cola geeft aan een politieagent. Critici verwijten Pepsi dat het filmpje demonstraties belachelijk maakt.
Beste reclamespot van belgie DRAMA BUTTON YouTube.
Yeah keep it Undo Close. This video is unavailable. Beste reclamespot van belgie DRAMA BUTTON. Subscribe Subscribed Unsubscribe 6 6. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count. Rating is available when the video has been rented.
Pepsi trekt omstreden reclamespot met Kendall Jenner terug We hebben de bal misgeslagen.
Verwijs naar dit item met onderstaande URL. Pepsi trekt omstreden reclamespot met Kendall Jenner terug We hebben de bal misgeslagen Auteur Sara Van Poucke. wo 05/04/2017 2125 Sara Van Poucke Met Kendall Jenner in de hoofdrol leek Pepsi alles in handen te hebben voor een succesvolle reclamespot. Maar amper een dag nadat de spot was gelanceerd heeft de frisdrankgigant hem teruggetrokken omdat hij allesbehalve gesmaakt werd. We hebben de bal duidelijk misgeslagen en verontschuldigen ons daarvoor. Ongelooflijk ongenuanceerd en een 25 minuten durende ramp. Het waren maar enkele van de vernietigende commentaren die de reclamespot over zich heen kreeg in de Amerikaanse pers.
CNN weigert valse reclamespot van president Trump HLN.be.
CNN weigert valse reclamespot van president Trump. redactie 2/05/17 23u38 Bron CNN afp. De Amerikaanse tv-zender CNN weigert een campagnespot van president Donald Trump uit te zenden waarin de media beschuldigd worden van vals nieuws. In response to the Donald J. Trump for President campaigns accusations of ad censorship pic.twitter.com/0Rbanpf0dn. De advertentie die gisteren werd uitgebracht door Trumps team somt een reeks successen van de eerste honderd dagen van zijn presidentschap op zoals de benoeming van Neil Gorsuch als rechter voor het Hooggerechtshof en de toelating voor de Keystone XL-pijplijn.
reclamespot Vertaling Nederlands-Frans.
Naar andere talen reclamespot DE reclamespot EN reclamespot ES. r kl a m sp t. filmpje met reclame spot publicitaire le. le spot m le flash m le spot publicitaire m le flash publicitaire m. spot publicitaire la publicité v spot. Bronnen interglot Download IATE European Union 2017 Wikipedia. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App.
ultra HD reclamespots CameraWorks.
Onze reclamespots worden opgemerkt! Onze reclamespots zijn efficiënt en dit bewijzen wij keer op keer. TRIVAGO reclamespot op VTM 2BE VIER VIJF VITAYA. U wenst een billboard reclamespot reclamefilm of infomercial te maken? Wij doen het onmogelijke! Bepaalde situaties zijn niet of zeer moeilijk te filmen en kunnen soms eenvoudig in een 3D animatie worden nagemaakt. Dit geeft echter véél meer creatieve vrijheid bij het bedenken en uitvoeren van uw reclamespot. Samen met u inventariseren wij uw wensen. Op basis hiervan maken wij een storyboard welke verder wordt uitgewerkt tot een professionele productie. En niet onbelangrijk al onze videoproducties worden afgeleverd in ULTRA HD!

Contacteer ons