Resultaten voor wijs gent

wijs gent
Tijdschrift Wijs.
De Vlaschaard Activiteiten Tijdschrift Wijs. De tien lokale dienstencentra van OCMW Gent geven samen het tweemaandelijkse tijdschrift Wijs uit. Het tijdschrift geeft per lokaal dienstencentrum een mooi overzicht van alle activiteiten en dienstverlening voor de volgende twee maanden. Met plaats datum prijs en een korte omschrijving van de activiteit. Op eenvoudig verzoek krijgt u het blad thuis gestuurd. Als u zich inschrijft voor een activiteit geeft u aan of u Wijs wilt ontvangen. U krijgt het dan een jaar lang gratis toegestuurd. U kunt het tijdschrift ook digitaal raadplegen op onze website. Volg hiervoor de volgende link http//www.ocmwgent.be/Senioren-Lokale-dienstencentra.html. Een blad voor en door senioren.
https://www.seopageoptimizer.fr/fr/default/2008294/SEO.aspx
Wijs! aan t werk Stad Gent.
aan t werk WAW ondersteunen de Stad Gent en de VDAB de leerkrachten 3e graad secundair onderwijs van scholen uit het Gentse om leerlingen vertrouwd te maken met de arbeidsmarkt. WAW biedt zowel leerlingen als leerkrachten een toegankelijk overzicht van het bestaande aanbod van digitale tools lesmateriaal en andere initiatieven over arbeidsmarkteducatie. Contacteer ons met uw vragen reserveer een sessie of maak naar hartenlust gebruik van deze website. Het einde van jouw schoolloopbaan wat nu gedaan?
https://www.keyboost.fr/fr/default/2008239/R%c3%a9f%c3%a9rencement/Gratuit.aspx
Land van W'ijs Gentse Winterfeesten.
Als je flink geweest bent krijg je zelfs een cadeautje en je kan een selfie nemen met de echte kerstman. Er valt nog meer te ontdekken in het Land van Wijs. Als je verder loopt zijn er nog tal van animaties en doe-activiteiten voor uren speeplezier! Kruip in de speleobox tegen je favoriete winterdier en win een sneeuwluipaard of een pluchen ijsbeer. Aan de Free-Time kinderbar kan je vertellen over je avonturen aan je ouders! Een warme chocomelk smaakt nog beter na zon geweldige dag! 6 euro pp kinderen verplicht o.b.v. Vanaf 4 personen 5 euro pp. Vanaf 21 december 2016 t.e.m. Weekenddagen 11 19 uur. 24 en 31/12 11 17 uur.
https://www.ipower.eu/nl/default/2007639/Website/Analyse.aspx
Wijs BVBA Gent Bedrijfsgegevens.
Nieuw op trendstop.be Check de profielen van Promo Sapiens Plakoni Engineering Onepoint Dinant Evasion SHS Computer en Mobco. Met een login krijgt u een overzichtelijke pdf per bedrijf die u kan printen en opslaan. Maatschappelijke zetel Voorhavenlaan 31 Bus 3. Met een login ziet u de beschikbare vestigingsadressen. Met een login ziet u de website van de onderneming. Met een login ziet u het e-mailadres van de onderneming. Statutaire naam Wijs BVBA. Juridische toestand Actieve onderneming. Sector Internetsoftware en webdesign. Nacebel Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's 62010.
https://www.keyboost.nl/nl/default/2008228/Google/Aanmelden.aspx
Veiligheidscontrole vereist.
https://www.travel-parkingservice.nl/

Contacteer ons