Resultaten voor sas actief

sas actief
Gemeentegids Terneuzen Sas Actief.
Lokale informatie uit uw gemeente altijd actueel! Canadalaan 2G 4551 AL Sas van Gent. Voeg toe aan Google. Voeg toe aan je mobiel. Terneuzen Organisaties en verenigingen J Jeugd en jongerenorganisaties. Laatste nieuws uit Terneuzen.
reclamebureau
Sas actief Startpagina Facebook.
Meer informatie zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen vind je hier Cookiebeleid. Bekijk meer van Sas actief door je aan te melden bij Facebook. Stuur berichten naar deze pagina ontvang informatie over geplande evenementen en meer. Bekijk meer van Sas actief door je aan te melden bij Facebook. Stuur berichten naar deze pagina ontvang informatie over geplande evenementen en meer. 272 personen vinden dit leuk. 264 mensen volgen deze pagina.
reclamebureau
Nieuwsbrief SAS Actief.
Stichting Sas Actief Postadres Canadalaan 2G 4551 AL Sas van Gent.
reclamebureau
BW De Sprong Activering Sas.
Betaalbare vrije tijd voor mensen met een beperkt inkomen. Waar kan ik terecht en hoe geraak ik er. Vrienden voor het leven. Ik voel me er beter dan thuis. Ik ben er onder de mensen het is voor mij ontspanning. Ik kan er mijn zinnen een beetje verzetten. Als de begeleiding er is ben ik altijd in mijn nopjes. Als vrijwilliger geniet ik van gezellig samenzijn met mensen en hen te helpen. Centrum voor Beschut Wonen en Psychiatrische Zorg aan Huis De Sprong. Tel 03 385 45 06.
taxi Mechelen
OGGPA vzw Overlegplatform Geestelijke Gezondheidszorg Provincie Antwerpen Activering SAS Sociaal Actief Samenwerken.
Ontmoetingshuizen Dagactiviteitencentra en Arbeidszorg. Centrum voor arbeidszorg t Magazijn. Activering SAS Sociaal Actief Samenwerken. Activering t Vlot De Passant. Activering SAS Sociaal Actief Samenwerken. Activering SAS zit onder de vleugels van het Psychiatrisch Centrum Bethanië en is ontstaan uit de samenwerking van Beschut Wonen De Sprong Psychiatrisch Verzorgingstehuis De Landhuizen en Psychiatrisch Ziekenhuis Bethaniënhuis. Het doel van SAS is uit te groeien naar een regionaal activeringsproject voor de zorgregios Schilde en Brasschaat. SAS staat voor SOCIAAL. SAS is een laagdrempelig initiatief voor en door mensen met langdurige psychische kwetsbaarheid die op zoek zijn naar een zinvolle dagbesteding. Men wil een veilige haven zijn en ondersteuning bieden bij je herstelproces.
hoeveel kan ik lenen

Contacteer ons