Meer resultaten voor new yorkstraat gent

new yorkstraat gent
Loft te koop in Gent agence rosseel.
OP AMPER 2KM VAN HET CENTRUM VAN GENT, LIGT DEZE UNIEKE LOFT MET LUXE AFWERKING. Laat u inspireren door de mooie lichtinval van de grote ramen en door de hoge plafonds in het gebouw. Gelegen op de eerste verdieping voorziet de loft ca.
casino speelautomaten
Ontdek deze bruisende wijk in de Voorhaven in Gent.
MET DE RENOVATIE VAN DE LOODSEN 22 EN 23 ZIJN WE NIET AAN ONS PROEFSTUK TOE. In de vroege jaren 90 bouwden we het pakhuis uit 1910 op de hoek van de Londenstraat en de New-Yorkstraat om tot het eerste commercieel loft project in Gent. In de BIG BEN LOFTHOUSE, genaamd naar de wereldberoemde klok van de Londense Houses of Parliament, zijn er 8 lofts. Op het gelijkvloers vind je er DE BLAUWE PEER, een communicatie en design adviesbureau. BIG APPLE LOFTHOUSE NEW-YORKSTRAAT. TEGENOVER DE BIG BEN LOFTHOUSE REALISEERDEN WE EEN TWEEDE LOFT PROJECT. Dit pakhuis met 14 lofts werd BIG APPLE LOFTHOUSE gedoopt, naar de bijnaam van de stad New York.
dringend geld nodig
Te koop van Carlo Eggermont Carlo Eggermont.
New Yorkstraat 2. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Leo Tertzweillaan 22. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Reginald Warnefordstraat 108. Prijs niet beschikbaar. Reginald Warnefordstraat 108. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. bvba Carlo Eggermont, BE 0536 235 794, Maatschappelijke Zetel: Grote Huidevettershoek 1 102, 9000 Gent, België, vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV nummer 504.881 BIV-plichtenleer.
https://www.witgoedhandel-dezwaan.nl/wasmachine/
Winkels New-yorkstraat Gent.
Alfabetisch A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9. U kan ook zoeken op: Straatnaam, Bedrijfssector of alfabet. Winkels op New-yorkstraat in Gent.
leningen samenvoegen
New-Yorkstraat 2 F, 9000 Gent Huis te huur hebbes.
Specifiek type Te Huur. Huis te huur Gent. Appartement te huur Gent. Opbrengsteigendom te huur Gent. Grond te huur Gent. Garage te huur Gent. Assistentiewoning te huur Gent. Studentenkamer te huur Gent. Nieuwbouwprojecten te huur Gent. Bedrijfspand te huur Gent.
De Muide, een beetje New York in Gent De Tijd.
Deze aanbeveling heeft u al toegelicht, als u uw aanbeveling wilt verranderen moet u een verschillende aanbeveling kiezen. Het is niet mogelijk om te reageren op dit artikel. Regels op partijfinanciering duwen lokale federaties in bedelrol. Financiële diensten verzekeringen. Films / TV. De Muide, een beetje New York in Gent.
Te koop: Loft in Gent New-Yorkstraat 2/C Vitrine.
Industriële duplex loft met luxe afwerking. OP AMPER 2KM VAN HET CENTRUM VAN GENT, LIGT DEZE UNIEKE LOFT MET LUXE AFWERKING. Laat u inspireren door de mooie lichtinval van de grote ramen en door de hoge plafonds in het gebouw.
Error Title.

Contacteer ons