Op zoek naar new yorkstraat gent?

new yorkstraat gent
Error Title.
bmw i8
Ontdek deze bruisende wijk in de Voorhaven in Gent.
MET DE RENOVATIE VAN DE LOODSEN 22 EN 23 ZIJN WE NIET AAN ONS PROEFSTUK TOE. In de vroege jaren 90 bouwden we het pakhuis uit 1910 op de hoek van de Londenstraat en de New-Yorkstraat om tot het eerste commercieel loft project in Gent. In de BIG BEN LOFTHOUSE, genaamd naar de wereldberoemde klok van de Londense Houses of Parliament, zijn er 8 lofts. Op het gelijkvloers vind je er DE BLAUWE PEER, een communicatie en design adviesbureau. BIG APPLE LOFTHOUSE NEW-YORKSTRAAT. TEGENOVER DE BIG BEN LOFTHOUSE REALISEERDEN WE EEN TWEEDE LOFT PROJECT. Dit pakhuis met 14 lofts werd BIG APPLE LOFTHOUSE gedoopt, naar de bijnaam van de stad New York.
zonneboiler
Loft te koop New Yorkstraat 15 Gent, ref. 1023565 immo proxio.
Gent, New Yorkstraat 15. Verkocht 969 dagen. Gent, Zeer ruime loft met prachtig terras. Gepubliceerd op 6-3-2017. Loft met 2 slaapkamers. Prachtige loft met zeer veel lichtinval op 278 m2. In de ruime leefruimtes ligt er hardhouten vloer, gezellige open haard in de woonkamer, badkamer in mozaiektegels, ingerichte open keuken.
paintball
Te koop: Loft in Gent 9000 New Yorkstraat 2/C Vitrine.
Verder is er nog een gastentoilet, een bijkeuken en een wasruimte. De bovenste verdieping is afgewerkt met parketvloer en beschikt over een leefruimte, een slaapgedeelte, een dressing en een badkamer. De Voorhaven is vlot te bereiken en heeft een optimale aansluiting met diverse verbindingswegen. New Yorkstraat 2 C. 9000 Gent 9000.
kredieten samenvoegen
De Muide, een beetje New York in Gent De Tijd.
Deze aanbeveling heeft u al toegelicht, als u uw aanbeveling wilt verranderen moet u een verschillende aanbeveling kiezen. Het is niet mogelijk om te reageren op dit artikel. Regels op partijfinanciering duwen lokale federaties in bedelrol. Financiële diensten verzekeringen. Films / TV. De Muide, een beetje New York in Gent.
aggregaten
Winkels New-yorkstraat Gent.
Alfabetisch A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9. U kan ook zoeken op: Straatnaam, Bedrijfssector of alfabet. Winkels op New-yorkstraat in Gent.
Gent New-Yorkstraat De Lijn.
Bewaar je veelgebruikte routes, haltes, lijnen of locaties én ontvang informatie op maat over jouw lijn of je abonnement. Kies wachtwoord enkel letters en cijfers geen spaties of vreemde tekens. Bevestig wachtwoord enkel letters en cijfers geen spaties of vreemde tekens.
Huis te huur in Gent, ref. 1608214 immo proxio.
Wenst u op de hoogte gebracht te worden van zodra er nieuwe huizen te huur in Gent zijn, klik dan hier. Bekijk ons huidige aanbod huizen te huur Gent of bekijk ook ons overige aanbod te huur in Gent. Immo te koop.
Te koop van Carlo Eggermont Carlo Eggermont.
Reginald Warnefordstraat 108. Prijs niet beschikbaar. Reginald Warnefordstraat 108. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. bvba Carlo Eggermont, BE 0536 235 794, Maatschappelijke Zetel: Grote Huidevettershoek 1 102, 9000 Gent, België, vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV nummer 504.881 BIV-plichtenleer. created by Starring Jane.

Contacteer ons